Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 har fått en god start med 1 million solgte eksemplarer

Å komme seg vekk fra Star Wars Jedi: Survivor ser ut til å ha vært en smart beslutning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Svært få spill ender opp med å bli gode og/eller gjøre det bra kommersielt etter mer enn 8 år med utviklingshelvete og forsinkelser, så det var forståelig at den vokale delen av internett virket skeptisk til Dead Island 2. Deep Silver og utviklerne hos Dambuster må imidlertid være veldig fornøyde med hvordan spillet presterer så langt.

En pressemelding avslører at Dead Island 2 allerede har solgt mer enn 1 million eksemplarer etter lanseringen forrige fredag, så det er klart snakket om at folk er leie av zombier og de lunkne diskusjoner før utgivelsen ikke kom fra de generelle videospillentusiastene.

Jeg tipper Deep Silver og Dambusters føler det var et fantastisk valg å slippe det en uke tidligere enn planlagt også, for jeg frykter at den imponerende salgskurven vil ta et svalestup når Star Wars Jedi: Survivor lanseres førstkommende fredag. Jeg kan ta feil...

Hva er dine tanker om Dead Island 2, og hvordan tror du Star Wars Jedi: Survivor vil gjøre det sin første helg?

Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content