Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 lanseres en uke tidligere enn planlagt

Zombiene har gått til gull og ønsker ikke å gå opp mot Star Wars Jedi: Survivors lyssabel, så de kommer til å bli sluppet løs tidlig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du da jeg skrev om at Star Wars Jedi: Survivor ble forsinket til 28. april og nevnte at det var dårlige nyheter for Dead Island 2? Dambuster Studios og THQ Nordic er enige, så de har to gode nyheter til oss i dag.

Den første er at Dead Island 2 har "gone gold", noe som i utgangspunktet betyr (med mindre du er Cyberpunk 2077) at utviklingen er ferdig og spillet kan sendes til trykking og distribusjon. Vi ser sjelden spill gå til gull mer enn to måneder før lansering, noe som kan være en av grunnene til den andre gode nyheten: Dead Island 2 har blitt skjøvet frem en uke, og vil nå lanseres 21. april.

Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content