Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island tilbyr virkelige begravelsesplaner

De har slått seg sammen med forsikringsselskapet DeadHappy for zombiebeskyttelsestjenester.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Teamet bak Dead Island 2 har slått seg sammen med det britiske forsikringsselskapet DeadHappy for å tilby virkelige begravelsesplaner og promotere det splitter nye actionspillet. Planen er kjent som en Deathwish, og vil tillate deg å bli sendt av gårde med en våkne som ingen andre.

I pressemeldingen som annonserer samarbeidet stårddet:

"Send vennene dine til det virkelige LA for en zombiecocktail-drevet fest før det går til helvete! En våkne for å avslutte alle våkner, til ære for deg. Dette Deathwish vil også dekke begravelsesutgiftene dine, så det er ingen uønskede comebacks! Tross alt burde vi alle dø ansvarlig."

Denne Deathwish-pakken er tilgjengelig for £ 8,000 på toppen av hvilken plan abonnenter velger, og det er bekreftet at selv om dette er en veldig reell plan kan DeadHappy ikke lovlig tvinge noen til å delta på seremonien din.

Dette er bare en av mange bisarre etterlivsalternativer som DeadHappy tilbyr, da firmaet også gir muligheter til å få asken din omgjort til en diamant, få noen betalt for å ta ut søppelkassene, betale et boliglån ved hjelp av livsforsikringsfond og til og med få aske sendt ut i rommet.

Dead Island 2

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content