Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Rising 2

Dead Rising 2 annonsert

Vil spise mennesker i 2009!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom har endelig kunngjort Dead Rising 2! Dead Rising - for de som ikke husker - var en slags kultklassiker på Xbox 360 så langt tilbake som 2006. Der fulgte man Frank West, en frilansfotograf, som ble fanget på en kjøpesenter der et virus brøt ut og gjorde store deler av befolkningen i den lille byen om til zombier.

Siden den gang har sultne fans av spillet stønnet og slept seg langs bakken for å prøve å få Capcom til å gå med på en oppfølger. Dead Rising 2 tar opp historien et par år etter det første spillet og er satt i den fiktive byen Fortune City, som minner om Las Vegas. Du må nok en gang ta opp kampen mot de vandrende døde som ikke ønsker annet enn å spise hjernen din.

Utvikleren er ikke Capcom selv denne gangen, men nykomlingen Blue Castle Games fra Canada. Produsenten er Inafune Keiji, som sammen med mange fra det gamle Dead Rising-teamet hos Capcom har stålkontroll over det kommende spillet.

Dead Rising 2 blir å finne på Xbox 360, Playstation 3 og PC en gang i 2009. Ytterligere informasjon om spillet, og de ulike versjonen er å vente om kort tid, frem til da vil vi dele både teaser trailer og fem skjermbilder med dere.

HQ
Dead Rising 2Dead Rising 2Dead Rising 2Dead Rising 2

Relaterte tekster



Loading next content