Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Rising

Dead Rising en hit?

Stor etterspørsel etter spillet!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom har sendt oss en pressemelding som sier at deres første spill til Xbox 360 - Dead Rising har blitt sendt ut i enorme 500 000 eksemplarer og det ca. to uker før releasen av spillet som er satt til 8. september (den samme datoen som Test Drive Unlimited lanseres til Xbox 360). Spillet kan faktisk smykke seg med å være det mest selgende Xbox 360 spillet til dags dato for en japansk utgiver. Med andre ord, det ser ut til at Dead Rising kan bli en hit for Capcom og at spillet muligens vil ligge på salgslistene en god stund fremover.

Vi i Gamereactor kan selvfølgelig ikke annet enn å bøye oss i støvet og gratulere Capcom!

Dead Rising - preview

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Dead Rising

Relaterte tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Capcom tar kunsten å drepe zombier til et helt nytt, sykt nivå i Dead Rising. Gamereactor har knekt titusentalls zombie-skaller og er klar til å fortelle hvor artig vi egentlig har hatt det.Loading next content