Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 2

Dead Space 2-utvidelse til uka

Nye kapitler med Gabe og Lexine

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA delte litt informasjon om den kommende utvidelsen til Dead Space 2 forleden, som går under navnet Severed. Pakken vil inneholde to helt nye kapitler, der vi får et gjensyn med Gabe og Lexine fra Dead Space: Extraction. Denne gang vil deres historie utspille seg på samme tid som Isaacs, og Gabe vil blant annet benytte seg av en flunkende ny sikkerhetsdrakt og en heftigere versjon av Pulse Rifle.

- Weller vil komme utstyrt med en helt unik sikkerhetsdrakt, samt en ny og oppgradert versjon av Pulse Rifle. Blodtørste monstre lusker bak hvert eneste hjørne, men spesielt interessant er gjensynet med Twitcher - en av de mest groteske fiendene fra det første spillet, skriver EA.

Den nedlastbare pakken slippes den 1. mars til Xbox 360, og kommer dagen etter til Playstation 3. Prisen ligger på cirka 70 kroner.

Dead Space 2

Relaterte tekster

Dead Space 2Score

Dead Space 2

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Et skremmende, klaustrofobisk og blodig actionspill fra Electronic Arts. Richard har fått hyle fra seg og er klar med dommen...Loading next content