Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

Dead Space Remake avslører endringer og forbedringer i gameplayvideo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i EA Motive var raskt ute med å si at de ikke bare vil gjøre grafikken og lyden mye bedre i remaken av Dead Space, men at de også skal pusse på gameplayet og et par andre ting. Her får du se noen eksempler.

Studioet har nemlig gitt oss en 8 minutter lang gameplaypresentasjon av Dead Space Remake, og denne viser både noen imponerende sammenligninger opp mot originalen, hvordan Ishimura har blitt større slik at det finnes noen nye områder vi kan utforske, ulike måter spillet tilpasser atmosfæren på for å gjøre alt skumlere og mer. Kort sagt virker det som et allerede meget bra spill blir enda bedre i januar.

HQ
Dead Space Remake

Relaterte tekster

1
Dead Space RemakeScore

Dead Space Remake

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har reist tilbake til USG Ishimura for å oppleve den ikoniske overlevelsesskrekkhistorien som satte Isaac Clarke på kartet.Loading next content