Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding må finpusses, men skal være gjennomspillbart

Vi får kanskje se det ambisiøse og bisarre Kojima-prosjektet til PS4 tidligere enn forventet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til nå har vi fått sett veldig lite av det særdeles sære spillet, og siden Hideo Kojima og co ikke gjør annet enn å terge oss med kryptiske beskjeder og bilder av makrell i tomat (ja faktisk!) er det lett å tro at det fremdeles er årevis igjen til vi får spille Death Stranding. Men hva om vi sa at spillet allerede kan spilles fra begynnelse til slutt? Hva om det er i den såkalte "poleringsfasen"?

Det japanske bladet Asahi Shimbun hinter til at det er tilfellet etter deres siste intervju med Kojima-san. Noe rart er at selv om intervjuet ble publisert bare for et par dager siden, ble det tydeligvis utført allerede i september. Wccftech snappet opp det at den japanske spillregissøren har spilt gjennom spillet mens han har kontrollert det og forespurt endringer her og der. Det betyr med andre ord at spillet er i ferd med å finpusses og at de faktiske spillelementene har vært ferdige siden i sommer.

Med dette i tankene, kan vi kanskje forvente at Sony og Kojima Productions slipper det enigmatiske spillet i 2019? Muligens er det vel optimistisk, men heller ikke umulig.

Hva tror dere?

Death Stranding
HQ

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content