Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding utsettes på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden kunne også Kojima Productions fortelle at de hadde bestemt seg for å jobbe hjemmefra etter at en ansatt hadde testet positivt for COVID-19. Dette setter selvsagt sitt preg på arbeidet, noe vi nå ser konsekvensene av.

Selskapet kan fortelle at PC-utgaven av Death Stranding har blitt utsatt fra den 2. juni til den 14. juli. Begrunnelsen er enkelt nok at de trenger mer tid til den siste finpussen siden de ikke jobber i studioet lenger.

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content