Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Delta i den store Predator League Rocket League-turneringen og vinn fete premier

Bevis at du er best i Rocket League og registrer deg for den gigantiske turneringen nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I fjor var vi med på å promotere den gigantiske Sim Racing Cup 2021, hvor Acer bød på store premier, og hvor spillere over hele verden fikk muligheten til å vise at de var raskest i Assetto Corsa. Nå er det åpning for en ny gigantisk turnering, og denne gangen gjelder det Rocket League.

Predator League Rocket League er navnet på turneringen, og det er mye penger i premiepotten, i tillegg til spennende produkter fra Acer Predator.

Registreringen er faktisk allerede i gang, og du kan surfe innom turneringssiden og melde deg på sammen med resten av laget ditt. Deretter starter de første kvalifikasjonskampene i Norden 8. oktober, og varer frem til det internasjonale sluttspillet 26. og 27. november. Du kan kvalifisere deg helt frem til og med 22. oktober.

Dette er en unik mulighet til å bevise at du og vennene dine er best i Rocket League, og nedenfor finner du en oversikt over hva dere kan vinne:

Nasjonal liga:
1. plass: €2500 og tre Predator Helios 300-laptoper
2. plass: €1500 og tre Predator-headset, musematter og ryggsekker
3. plass: €1000 og tre Predator-ryggsekker

Den store finalen:
1. plass: €8500 og et unikt trofé
2. plass: €4500
3. plass: €2000

Det er all god grunn til å stikke innom turneringssiden via lenken over. Sees vi på banen?

HQ

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content