Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Den beste Borderlands 2 DLC-en er gratis på Steam

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep kan spilles som et frittstående spill selv om du ikke eier originalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det har gått over et tiår siden utgivelsen, og det har vært noen solide oppføringer i franchisen siden, virker det som at det er Borderlands 2 som stort sett er fansens favoritt. Handsome Jack er den beste skurken i franchisen, men utover ham ble det også lagt til noen gode DLC-er til Borderlands 2.

Kanskje kongen av alle disse DLC-ene var Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Ved å transportere spillerne inn i et Dungeons & Dragons-inspirert eventyr der Tiny Tina i hovedsak har kontroll over verden, viste fantasy-spin-offen seg å være så populær at den skapte Tiny Tina's Wonderlands.

Hvis du ennå ikke har spilt Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, kan du få spillet gratis akkurat nå på Steam ved å legge det til kontoen din. Dette tilbudet varer til 23. mars, så du har litt tid før tilbudet forsvinner.

Kommer du til å spille Tiny Tina's Assault on Dragon Keep?

Borderlands 2

Relaterte tekster

1
Over ti millioner solgte Borderlands 2

Over ti millioner solgte Borderlands 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En talsperson for 2K Games har bekreftet at Borderlands 2 fortsetter å selge som varmt hvetebrød (eller bordvifter i den norske sommeren). Vi visste allerede at det er...Loading next content