Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Den innledende delen av vår CS:GO-turnering slutter på søndag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har her i høst befunnet oss i den tredje sesongen av vår store CS:GO-turnering, hvor mange lag i en rekke forskjellige divisjoner har kunnet avvikle fantastiske og intense kamper. Vi har vært igjennom hele ni runder, som utgjør den innledende delen av turneringen, og denne fasen er snart over.

Runde 9 slutter nemlig på søndag, og innen da må du og ditt lag ha spilt deres kamp i denne runden, så betrakt dette som en vennlig påminnelse.

Fra neste uke er vi i sluttspillet, og vi gleder oss til å se intensiteten vokse frem mot den store finalen.

Og hva er det nå lagene konkurrerer om? Ja, det er en premiepulje på hele 28.500 kroner, og det er også noen HP Omen 800-headsets noen av dem som kommer tett på.

Ønsker du å lære mer om våre turneringer, som avholdes hvert halvår, så klikk deg inn på vår turneringsside.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content