Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros. Ultimate

Den nye Smash Bros. Ultimate-traileren blir "ustoppelig" med litt Queen-musikk

Don't Stop Me Now passer perfekt sammen med den seneste traileren til Nintendos etterlengtede slåssefest.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent passer tittelmusikken til Guile sammen med absolutt alt, men visste du at Don't Stop Me Now av Queen også kan skilte med noen nydelige kombinasjoner? Om det er et sammentreff eller ei vet vi ikke, men den nyeste traileren til Super Smash Bros. Ultimate - som ikke har noen egen bakgrunnsmusikk, kun dramatiske lydeffekter - viser seg å passe perfekt til Freddie Mercurys sølvstrupe som en Nintendo- og Queen-fan på YouTube fant ut.

Den seneste videoen, som du kan se under, inneholder et minutt med animerte klipp som oppsummerer det som uomtvistelig er den største crossover-hendelsen i spillhistorien når det kommer til figurer, serier, og stil - med over 70 fightere fra forskjellige spillæraer og en ny historiemodus som binder de alle sammen.

Men siden Bohemian Rhapsody går sin seiersgang på kino for tiden, og Queen er i blesten så har Fennec Fox lag sin egen alternative versjon ved å kombinere den med den klassiske Queen-sangen, som ikke bare passer når det kommer til takt og tone men også fordi deler av teksten er som skrevet for eksempelvis Charizard eller Captain Falcon.

Det finnes også en del Nintendo-veteraner som sikkert husker denne montasjen av Super Mario Galaxy som bruker samme sang, men tror du Nintendo kanskje utelot musikk i denne traileren med den hensikt at folk kanskje kom til å mekke sine egne versjoner?

Uansett, det er ikke lenge igjen til vi kan spille Super Smash Bros. Ultimate - spillet kommer til Nintendo Switch den 7. desember.

HQ
Super Smash Bros. Ultimate

Relaterte tekster

6
Super Smash Bros. UltimateScore

Super Smash Bros. Ultimate

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Nintendos siste store utgivelse i 2018 er endelig her, og det ser ut som de har spart det aller beste til slutt!Loading next content