Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Unite

Den populære Eevee-utviklingen Sylveon er nå tilgjengelig i Pokémon Unite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Unite har nylig mottatt sin andre nye pokémon på mindre enn to uker. For ikke så lenge siden ble nemlig is-typen Mamoswine tilføyd som en Melee Defender og nå har den populære Eeveeutviklingen Sylveon også inntatt det populære spillet. Sylveon er en Ranged Attacker som går inn i kamp som Eevee og utvikler seg fra Lv.4.

Når det gjelder angrep kan Sylveon enten lære Mystical Fire eller Hyper Voice ved utvikling. Mystical Fire avfyrer fire flammer i ulike retninger som påfører skade og senker motstandernes Sp. Atk i en kort periode. Hyper Voice sender en rekke lydbølger som påfører skade hvis en motstander er lenger unna. Sylveons Unite-move kalles Fairy Frolic og fungerer på nesten samme måte som Fly, da det får Sylveon til å hoppe opp i luften og krasjer hardt ned mot fiendene.

Du finner mer om Sylveon i Pokémon Unite her.

Pokémon Unite

Relaterte tekster

0
Pokémon UniteScore

Pokémon Unite

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Pokémon Unite er gratis å spille, men dessverre har det grådige mikrotransaksjoner som gir betalende spillere store fordeler.Loading next content