Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F1 2021

Den seneste oppdateringen til F1 2021 fjerner Ray Tracing på PS5-versjonen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Formel 1 er starten ofte den mest dramatiske delen av et løp. I de første par svingene er risikoen for ulykker stor når de lynraske bilene aksellerer i høy hastighet fra startstreken, og ofte ender et par av førernes løp innen første runde i det hele tatt er overstått.

På samme måte har spillanseringer blitt en dramatisk affære med ofte flere krasjer og feil, hvilket også Codemasters, som står bak det nye F1 2021, har måttet erfare.

I den seneste oppdatering 1.04 har utvikleren sett seg nødt til å fjerne Ray Tracing på PS5, da flere brukere har hatt problemer med den grafiske funksjonen. "We aim to re-enable this as quickly as possible, and we will provide an update in due course," skriver Codemasters.

Den andre feilen oppdateringen retter har å gjøre med ødelagte lagringsfiler, som kunne være en konsekvens av å endre bilenes utseende i MyTeam HQ. Oppdateringen fjerner feilen og gjør også de ødelagte lagringsfilene spillbare igjen.

F1 2021

Relaterte tekster

1
F1 2021Score

F1 2021

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt seg en kjøretur i Codemasters seneste utgivelse i Formel 1-serien.Loading next content