Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Den tredje Monkey Island Great Tale er nå tilgjengelig i Sea of Thieves

Guybrush Threepwoods historie i Sea of Thieves nærmer seg slutten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rare har kunngjort at den tredje store historien i Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island-oppdateringen (et gratis innhold for alle spillere) nå er tilgjengelig. Konklusjonen på den morsomme historien om Guybrush Threepwood på Sea of Thieves avsluttes med dette siste eventyret, som har vært en skikkelig godbit for alle fans av Monkey Island og LucasArts' eventyr.

Også i dette tredje eventyret blir vi tatt med gjennom duellerende fornærmelser, sprø gåter og gåter og navigering i lavakatakomber omgitt av morsomme og elskverdige figurer.

Du kan nyte Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island på Xbox One og Xbox Series samt PC, og tittelen er inkludert i alle Game Pass-alternativene.

Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content