Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Minecraft

Denne sjimpansen har lært seg å leke Minecraft

Det er kanskje ikke apenes planet likevel, men snarere en Minecraft verden bebodd av aper.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sjimpanser er kjent for å være smarte, og forskere tester ofte våre fjerne forfedre på nye måter for å se hvor smarte de er. Dette kan ofte innebære utfordringer eller spill, men svært få hadde forventet at en sjimpanse kunne spille noe slikt som Minecraft.

Her er Kanzi, en 42 år gammel bonobo som i et samarbeid mellom Des Moines' Ape Cognition and Conservation Initiative og YouTuber ChrisDaCow har lært seg å spille Minecraft. I løpet av videoen kan vi se Kanzi gjøre utrolige fremskritt, og for hvert nye skritt han tar, blir han belønnet med peanøtter, druer og epler.

Det ser ut til at Kanzi ikke bare liker å spille spillet, men at han elsker det enda mer når andre blir med. Jeg vil gjerne være den første til å melde meg hvis Kanzi ønsker å starte en flerspillerserver.

Dette er en annonse:
Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content