Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Denne Skyrim-moden gir oss den Tomb Raider-crossoveren vi alltid har ønsket oss

Det er også mye fokus på vannmekanikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du noen gang har ønsket en oppslukende søken som tok deg ned i en tunnel, ga deg NPC-er med unike dialogalternativer og flere avslutninger som var avhengig av valgene du gjorde, la meg introdusere Sirenroot, en ny mod for The Elder Scrolls V: Skyrim.

Sirenroot er en ny mod av Everglaid, og den begynner når Black Briars-familien du vil være kjent med fra din tid i Skyrim ber deg om å gå inn i en oversvømmet tunnel for å oppdage en alkymistisk ingrediens.

Derfra blir du behandlet på en søken som kombinerer elementer fra Tomb Raider og Dragon Age og pakker det hele inn i en fin pakke som passer for de fineste eventyrerne i Tamriel. Sjekk ut en trailer for moden nedenfor og last den ned fra Nexus akkurat nå hvis det høres ut som din greie.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte teksterLoading next content