Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starfield

Denne Starfield-figuren koster mer enn en Xbox Series

Det er en utrolig detaljert figur som kunne vært en kostbar brevvekt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vasco, en av Starfield sine (beste) følgesvenner, har nå fått sin egen, superdetaljerte figur. Vi har tidligere rapportert at det var kommet en ny Starfield x Funko-figur, men denne skapelsen fra PureArts er mye mer detaljert, og også mye dyrere.

Hvis du er ute etter denne figuren til å pryde skrivebordet eller utstillingsvinduet må du ut med 369 USD, noe som er en ganske heftig sum. Men som sagt er denne figuren utrolig detaljert, og du kan posere Vasco på mange forskjellige måter, som bildene på nettstedet og videoen nedenfor viser.

Hvis du er en seriøs Starfield-samler kan dette være noe å ha på radaren. Den kommer ikke til å passe for alle, men vi kan ikke nekte for at det er kvalitet i denne figuren, selv om den koster nok til at du får tårer i øynene.

Starfield

Relaterte tekster

7
StarfieldScore

Starfield

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Endelig er det tid for å utforske verdensrommet i Bethesdas første helt nye spillserie på over 25 år. Vi sjekker om romfartseventyret holder det som loves...Loading next content