Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grid: Autosport

Derfor kommer ikke Grid: Autosport til PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste det en stund før resten av verden, ettersom Namco Bandai og Codemasters inviterte oss til annonseringsshowet i Berlin, men vi ble likevel nokså overrasket. Det neste spillet i Grid-serien, Grid: Autosport, skal ikke slippes til de nye konsollene fra Sony og Microsoft, men holder seg heller til PC, Playstation3 og Xbox 360.

Da vi fikk anledning til å intervju hoveddesigner James Nicholls ble vi derfor nødt til å spørre: Hvorfor ikke Playstation 4 og Xbox One? Svaret dreide seg om teknologi:

- Vi bruker den samme teknologien i dette spillet, som vi gjorde i spillene til den avtroppende konsollgenerasjonen, og den har vi ikke tenkt til å ta med oss over til neste generasjon. I stedet har vi et eget team hos oss som jobber med ny teknologi tilpasset next-gen. Vi har ikke lyst til å simpelthen ta en opplevelse fra den gamle generasjonen, øke oppløsningen, og gi det ut til next-gen. Vi vil lage ekte next-gen-spill når vi først skal gjøre det, forklarer Nicholls.

Han utdyper:

- Akkurat nå er vi tilfreds med å slippe spillet på de plattformene fansen sitter på. Plattformene med millioner av spillere. Vi hadde aldri tenkt til å etterlate alle med Playstation 3 eller Xbox 360 i kulden, påpeker Nicholls.

Få med deg hele intervjuet:

HQ

Relaterte tekster

7
Grid: AutosportScore

Grid: Autosport

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

En hyllest til fansen som passer best for alle andre. Codemasters har laget en samlepakke som er god, men den byr ikke på noe nytt...

3
Grid: Autosport

Grid: Autosport

FORSPILL. Skrevet av Morten Bækkelund

Codemaster har samlet alle asfaltseriene sine i én og samme pakke, men er det nok til noe mer enn en ventetittel? Vi har prøvespilt...

0
Gamereactor Live spiller Grid: Autosport

Gamereactor Live spiller Grid: Autosport

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Grid: Autosport skal være Codemasters forsøk på å rette opp feilene mange skuffede fans påpekte i Grid 2. Hvorvidt de lykkes eller ikke kan du se i dagens sending av...Loading next content