Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Until Dawn

Derfor lar Until Dawn 2 vente på seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Første gangen vi fikk se Until Dawn var det et stort fokus på Move-kontrollene, og konseptet så ikke akkurat spennende ut. Dette var nok en av grunnene til at spillet som faktisk ble lansert overrasket mange meget positivt. Faktisk ble mottakelsen så godt at utviklerne i Supermassive Games har måtte bli vant til at folk konstant spør etter Until Dawn 2. Nå kan britene fortelle hvorfor vi ikke har sett noe til en oppfølger enda.

Game Informer tok nemlig turen innom studioet for å ta en nærmere titt på The Dark Pictures - Man of Medan, og spurte da samtidig om hvorfor de valgte denne spillserien fremfor å lage en oppfølger til Until Dawn. Studio-sjefen Pete Samuels kunne fortelle at de ønsker å strekke litt på beina først. Med å fokusere på The Dark Pictures-serien får de mulighet til å slippe mer enn ett eller to spill i løpet av flere år, samtidig som det gir dem mulighet til å prøve seg på flere skrekksjangere enn det Until Dawn-universet gir rom for. På denne måten får de mer kreativ frihet, mulighet til å gi liv til flere figurer og historier, samt slippe å måtte ta høyde for de ulike måtene Until Dawn kan slutte på. Selv om de skaper noe helt originalt vil jo studioets filosofi og talent fortsatt være til stede i The Dark Pictures-spillene, så forhåpentligvis vil de mer enn demme opp for mangelen på Until Dawn 2 i nærmeste fremtid.

Until Dawn

Relaterte tekster

9
Until DawnScore

Until Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Vi har spilt det skrekkelige Until Dawn, men er det skremmende dårlig eller skummelt bra? Les videre, hvis du tør...

0
Stort halloween-salg på Playstation Store

Stort halloween-salg på Playstation Store

NYHET. Skrevet av Gamereactor

Den stadig mer populære halloween-feiringen nærmer seg, og i den anledning har Sony startet sitt årlige høstsalg. Via Playstation-bloggen kan vi lese at noen spill vil...

0
Until Dawn har noe ekstra i dag

Until Dawn har noe ekstra i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne Supermassive Games endelig offisielt annonsere det ryktede Until Dawn: Rush of Blood, et førstepersons skytespill satt i Until Dawn-universet. Spillet er en...Loading next content