Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2 avslører fremtidsplaner i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige sommer annonserte Bungie at de planla tre utvidelser til Destiny 2, men tidlig i år fikk vi beskjed om at The Witch Queen måtte utsettes til 2022 og at det blir fire utvidelser. Ikke at det betyr vi må vente lenge på mer innhold.

Nå avslører utviklerne at de vil ha en såkalt Destiny 2 Showcase-sending den 24. august som skal avsløre hva planene er før The Witch Queen kommer. Vi får ikke vite mer enn det, men forhåpentligvis er det nok på lur til å blidgjøremange frustrerte spillere.

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.

0
PlayStation eier nå offisielt Bungie

PlayStation eier nå offisielt Bungie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi stadig venter på at Microsoft skal få lov til å kjøpe Activision Blizzard går det mye raskere å kjøpe ett utviklerstudio. For etter å ha offentliggjort planene...Loading next content