Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2: Lightfall

Destiny 2-jukseleverandør beordret til å betale millioner av dollar til Bungie

Juksemakere trives aldri.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en klage innlevert av Bungie tilbake i 2021 har en domstol nå avgjort at Destiny 2-jukseselgeren AimJunkies og moderselskapet Phoenix Digital er skyldige i brudd på DMCAs "anti-circumvention provision".

En dommer er enig i at James May, programvareskaperen som lagde Destiny 2-cheatene for AimJunkies, omgikk Bungies tekniske forebyggende tiltak. Dessuten, selv om May ikke var direkte ansatt i AimJunkies, er selskapet fortsatt funnet å være ansvarlig ettersom jukseprogramvaren ble laget for det.

Dette har endt med at totalt $ 4,296,222 blir tildelt Bungie. Også AimJunkies vil nå forhåpentligvis bli stoppet fra å delta i lignende aktiviteter fordi Bungie passerte avgjørelsen til en føderal dommer og ba den om å godkjenne en tilknyttet forføyning.

Et motkrav ble fremsatt av AimJunkies i september i fjor, og hevdet at Bungie også hadde brutt DMCA ved å omgå sikkerhetstiltakene på jukseprogramvaren, men med denne avgjørelsen vil kravet sannsynligvis bli kastet ut.

Hva synes du om dette?

Takk, VGC.

Destiny 2: Lightfall

Relaterte teksterLoading next content