Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destroy All Humans

Destroy All Humans 2

Crypto 137 kommer tilbake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi var ikke overbevist om at Destroy All Humans var fantastisk, men det må tilsynelatende ha klart seg godt rent salgsmessig for nå har THQ og Pandemic Studios annonsert Destroy All Humans 2. Toeren vil komme med bedre grafikk, mer action og en rekke helt nye oppdrag.

HQ

Josh Resnick, Pandemics daglige sjef sa følgende om toeren:
"Vi kaster med alt til denne toeren og inkluderer bl.a. multiplayer co-op, fem store, åpne verdener og den samme sprøe humor, som var hjørnesteinen i det første Destroy All Humans-spillet. Med det nye 60’-tema er det massevis av materiale å arbeide med, fra hippier til britiske spioner og japanske monsterfilmer."

Destroy All Humans 2 vises frem på dette års E3-messe i Los Angeles. Spillet er i produksjon til både PlayStation 2 og Xbox.

Har du ikke fått med deg omtalen av det første spillet, så har du nå sjansen med å klikke deg på linken nedenfor:

Omtale av Destroy All Humans

Destroy All Humans

Relaterte tekster

1
Destroy All Humans!Score

Destroy All Humans!

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Jorden invaderes av et grått og upersonlig romvesen. Vi har funnet frem strålepistolen for å gå på hjerne-jakt.Loading next content