Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Det beste på Disney+ (November 2022)

Julen nærmer seg tydeligvis, og ingen vet mer om dette enn Disney.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Som vi nylig gjorde med Netflix, fortsetter vi i dag arbeidet med å informere dere om de mest spennende og interessante filmene og seriene som dukker opp på Disney+ i løpet av november.

TV-serier

Gordon Ramsay: Uncharted Showdown - 9. november

Save our Squad with David Beckham - 9. november
David Beckham vender hjem. I løpet av sesongen slutter David seg til East London-klubben Westward Boys - et lag som spiller i ligaen der det hele begynte for ham som gutt: Echo Premier League. Westward har ikke funnet en eneste kamp hele sesongen, og trusselen om å rykke ned fra ligaen er stor. David har en enorm oppgave foran seg. Vil han klare å redde laget deres?

Dette er en annonse:
Det beste på Disney+ (November 2022)

Zootropolis+ - 9. november

Family Guy S21 - 16. november

Dette er en annonse:

Santa Clauses - 16. november

Det beste på Disney+ (November 2022)

Andor: Episode 12 - 23. november
Den best anmeldte Star Wars-serien hittil fra Disney avslutter sin første sesong 23. november. Har du fulgt med?

Legacy: The True Story of The LA Lakers - 23. november

Buried Secrets of WWII - 30. november

The Patient - 30. november
Vi vet at Steve Carell kan være veldig morsom, men kan han bære en psykologisk thriller også? Det vil bli besvart i The Patient der han spiller en terapeut som må hjelpe en psykotisk pasient med å undertrykke ønsket om å drepe.

HQ

Willow 30. november
En helt ny oppfølger av George Lucas' fantasy-eventyr "Willow" fra 1988. I serien vender Newlyn-trollmannen tilbake, årevis etter å ha reddet keiserinnen Elora Danan, for å lede en gruppe mistilpassede helter på et rystende redningsoppdrag gjennom en verden utenfor fantasiens grenser.

Filmer

Mary Poppins Returns Sing-Along - 11. november

Phineas og Ferb: Oppdrag Marvel - 11. november

Disenchanted - 18. november

Det beste på Disney+ (November 2022)

Mikke: Historien om en mus 18. november
Mikke Mus er et symbol på glede og uskyld over så å si hele kloden. Mikke ble en sensasjon over natten da han dukket opp i den første kort-tegnefilmen med lyd, Dampbåt-Willie. Gjennom flere tiår utviklet han seg til svært ulike versjoner som reflekterer både skaperens storslåtte karriere og store sosiale endringer i landet han skulle komme til å representere.

HQ

The Guardians of the Galaxy: Holiday Special - 25. november
Guardians of the Galaxy er tilbake med en tredje film neste år, men vi får faktisk møte gjengen allerede denne måneden i James Gunns kommende julespesial. Det er faktisk ikke bare en morsom spinoff heller, da det anses å dele kontinuitet med filmene. Med andre ord, ikke gå glipp av denne!

Det beste på Disney+ (November 2022)

Mickey Saves Christmas - 28. november
Eldre fans av Disney savner sannsynligvis gamle stop-motion-filmer, og derfor er vi glade for å fortelle at Disney har noe i vente for dere alle. Mickey Saves Christmas er en stop-motion-film, tilsynelatende proppet med Disney-julemagien vi alle elsker.Loading next content