Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Det blir ingen oppfølger til Twins

Schwarzenegger: "Jason Reitman f---ed det opp, han bokstavelig talt stoppet prosjektet da faren hans døde."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ivan Reitmans lenge planlagte oppfølger til komedieklassikeren Twins fra 1988 ser ut til å være død i vannet, og Triplets, som filmen skulle hete, er skrinlagt. Arnold Schwarzenegger avslørte dette i et intervju med The Hollywood Reporter, der han også pekte fingeren mot den avdøde regissørens sønn, Jason Reitman, som tilsynelatende nå har skylden for at Triplets aldri vil skje.

Litt trist, spesielt siden både Arnold Schwarzenegger og Danny Devito var begeistret for prosjektet som også var planlagt å inkludere Eddie Murphy som det nye og tredje medlemmet av duoen. Jason skal tilsynelatende ha stoppet prosjektet etter farens bortgang av den enkle grunn at han personlig aldri fant ideen om en oppfølger til Twins levedyktig.

"Jason Reitman f---ed det opp, han stoppet bokstavelig talt prosjektet da faren hans døde.

Faren hans ville virkelig gjøre det. Jeg ønsket veldig å lage den. Danny DeVito ønsket veldig å lage den. Vi hadde finansieringen. Da faren hans gikk bort, sa Jason: "Jeg har aldri likt ideen" og la den på is."

I stedet har Schwarzenegger og DeVito jobbet med et eget prosjekt sammen, som vi håper å få vite mer om senere i år. Dette er ikke første gang en Schwarzenegger-oppfølger har blitt skrinlagt. En Conan the Barbarian-oppfølger, som har vært i limbo de siste ti årene, ble også annonsert.

Det blir ingen oppfølger til Twins


Loading next content