Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sekiro: Shadows Die Twice

Det er blitt sendt 3.8 millioner Sekiro: Shadows Die Twice-eksemplarer til butikkene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FromSoftware benytter store deler av samme strukturer til å skape sine spill, men de tar samtidig mange risikoer i forhold til selve seriene, og ser ikke ut til å være redd for å eksperimentere med nye univers. Tidligere i år utga de eksempelvis Sekiro: Shadows Die Twice, og selv om spillet ikke har noe serienavn bak seg, så har det klart seg meget bra.

Nylig snakket Activision med sine investorer om spillet, og de er tilsynelatende meget tilfredse. Om ikke annet så analytiker Daniel Ahmad via Twitter at det er blitt sendt 3.8 millioner eksemplarer av spillet til butikkene.

"Sekiro: Shadows Die Twice total sell in has reached 3.8 million as of June 30th 2019."

Et egentlig salgstall er enda ukjent. For å sammenlikne ble det sendt omtrent 1.5 millioner eksemplarer av Dark Souls III på halvannen måned, så Sekiro henger ikke så langt bak.

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterte tekster

3
Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

FromSoftware har tatt lærdom fra konkurrentene, og har med det forbedret en rekke elementer fra Souls-serien når de tar turen til Japan.Loading next content