Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Mandalorian

Det er ingen ende i sikte for The Mandalorian

Produsent Jon Favreau har berørt saken og avslørt at det ikke er planlagt noen finale ennå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med den tredje sesongen av The Mandalorian som kommer denne uken på Disney+, serieforfatter, produsent og sporadisk regissør, har Jon Favreau nylig vært involvert i alle slags pressejunketter, og i ånden av dette, under et intervju med Total Film, berørte han hva planene er for seriens finale - som det ikke er noen av ennå.

På spørsmål om vi kommer til et endepunkt for serien, uttalte Favreau:

" Nei, det gjør jeg ikke - jeg tror det fine med dette er at det er et midtkapittel i en mye større historie. Og selv om vi vil ha oppløsning over tid med disse karakterene, tror jeg at hvordan disse karakterene passer inn i større omfang og skala, men det er ikke som det er en finale som vi bygger til at jeg har i tankene. Tvert imot, jeg elsker at disse historiene skal fortsette og fortsette. Og så kan disse karakterene potensielt være med oss en stund, og jeg elsker virkelig å fortelle historier i stemmen deres, og jeg elsker måten eventyrene utfolder seg på, og jeg ser frem til å gjøre mye mer.

Lang historie kort, hvis du ser Mando og Grogu rive opp galaksen er syltetøyet ditt, kan du forvente mye mer av denne typen handling i fremtiden.

The Mandalorian

Relaterte teksterLoading next content