Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pentiment

Det er ingen planer om en Pentiment-oppfølger ifølge spillets regissør

Men han håper at spillet kan inspirere til nye ideer innen narrative eventyr.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det kanskje ikke hadde den samme susen rundt seg som God of War: Ragnarök og Elden Ring, var Pentiment en av 2022s store kritikerhits, spesielt innen narrative eventyrspill. Når noe viser seg å være populært, vil folk selvfølgelig ha mer av det.

Ifølge spillets regissør ser det imidlertid ut til at Pentiment er ferdig. På Josh Sawyers Tumblr-side, da han ble spurt om det var noen ideer til en direkte eller åndelig oppfølger, sa han følgende:

"Jeg har ingen planer om å lage noen form for oppfølger, åndelig eller på en annen måte, for Pentiment. Jeg har alltid tenkt på det som en frittstående historie. Den kan inspirere til ideer (forhåpentligvis ikke bare for meg!) i fremtiden, men jeg er fornøyd med hvor vi har lagt den."

Dessverre ser det ut til at vi ikke får en oppfølger til Pentiment. Men det står stor respekt av å ikke bare gjøre noe til en franchise og melke det for hva det er verdt, bare fordi de kan.

Pentiment

Relaterte tekster

0
PentimentScore

Pentiment

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Obsidian Entertainments særegne og unike spill er et frieri til de som liker historie, middelalderkunst og/eller Umberto Eco-romaner.Loading next content