Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
ARTIKKEL - SPONSET INNHOLD

Det er kanskje tid for en oppgradering

Om du har en eldre NVIDIA GeForce 60-klasse GPU kan tiden være moden for å sjekke ut RTX 4060.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tiden har nok kommet for en oppgradering om du har en eldre NVIDIA GeForce 60-klasse GPU, så hvorfor ikke oppgradere til RTX 4060?

HQ

Basert på den nyeste spørreundersøkelsen Steam hadde om maskinvare i september vet vi at 4 av de 5 mest populære GPUene er i GeForce 60-klassen.

Ikke særlig rart når de alltid har vært den perfekte blandingen av ytelse og pris, og introduksjonen av GeForce RTX 4060 er ikke et unntak. Dette er nemlig en fantastisk oppgradering for 1080p-spillere som ønsker å gå videre fra 10-serien, 16-serien eller 20-serien sine GPUer for å oppleve enestående grafikk, høy bildeoppdatering og silkemykt gameplay.

Spill krever stadig mer, så et eldre grafikkort vil streve med mange av dagens AAA-spill.

Det er kanskje tid for en oppgradering

Om du bruker et GTX 1060 vil du kunne se ytelsen i gjennomsnitt bli 14 ganger bedre på et RTX 4060 og pppleve spill som Microsoft Flight Simulator, Forza Horizon 5 og F1 23 i over 100 FPS. Uten tvil en stor økning, samtidig som det gir deg tilgang til de nye banebrytende teknologiene som finnes i Ada Lovelace GPUens arkitektur, deriblant DLSS 3. Ved å legge til DLSS 3 og ray tracing er den grafiske og ytelsesmessige forskjellen slående. NVIDIA DLSS revolusjonerte grafikk ved å bruke AI til å forbedre bildefrekvensen mens det leverer sylskarpe, høykvalitets bilder i spill med ray tracing.

Det er kanskje tid for en oppgradering

Med DLSS 3 introduserte det Frame Generation, noe som genererer helt nye bilder ved å bruke AI, forbedrer bildekvaliteten og øker ytelsen betraktelig. DLSS 3 bringer også NVIDIA Reflex sin "low latency"-teknologi som synkroniserer GPUen og CPUen slik at PCen din reagerer så raskt som mulig. Ganske viktig, særlig om du liker konkurransefokuserte spill.

Krafteffektivitet er også en stor faktor når du skal velge din neste GPU, og Ada GPUene er utrolig effektive. Derfor er RTX 4060 en lur oppgradering siden den bruker langt mindre strøm og hjelper deg derfor med å holde strømregningene lave i en tid hvor kostnadene stadig øker.

GeForce RTX 40-serien representerer et enormt steg i ytelse og effektivitet over forrige generasjoner både for spillere og innholdsskapere. Skapere og streamere kan ta nytte av de nye 8. generasjons encoderne med AV1-støtte for bedre kvalitet på livestreaming, tilgang til bedre AI-verktøy for raskere videoredigering og 3D-artister vil se oppgraderingene i sanntid med 3D-rendering.

Det er kanskje tid for en oppgradering

Med forbedret ytelse og tilgang til ray tracing og DLSS 3-akselerasjon kan du nyte de nyeste spillene med høyere bildefrekvens og detaljenivå, så uansett om du er ute etter å gjøre PCen din klar for spill som Cyberpunk 2077: Phantom Liberty eller ønsker å ta de kreative appene dine til et nytt nivå har MSI noen fremragende tilbud på GeForce RTX 4060 som er verd å sjekke ut.

MSI RTX 4060 Gaming X
Gaming X-variantene er de pålitelige, litt overklokkede arbeidshestene utstyrt med den nyeste 9. generasjon av MSIs Twin FROZR-avkjølingssystem med kjedede vifteblader og leire-baserte temperaturplater. En kopper-plate fører varmen vekk fra GPU-chipen og minnemoduler. Kortet sitt design er dristig samtidig som det er subtilt og kompakt selv om det er kraftig. Selv den interne radiatoren er optimalisert for både varmedemping og stillhet. For å styrke kortet sin struktur og avkjølingen enda bedre har det også en massiv aluminium plate på baksiden.

MSI RTX 4060 Ventus 3X
Ventus 3X er det mest avkjølte i Ventus-serien ved å by på en ekstra vifte og et langt mer aggresivt design. Selv om det kan virke litt i overkant gir trippelviftedesign brukerne en mye stillere opplevelse eller et balansert scenario med høye eksterne temperaturer hvor en høy luftstrøm for avkjøling for grafikkortet kreves, for det er fortsatt overklokket fra fabrikken av MSI.

Det er kanskje tid for en oppgradering

MSI RTX 4060 Ventus 2X Black
Den svarte versjonen av Ventus 2X har to massive vifter på en like stor kjøleribbe som forsikrer at kortet sitter som et skudd og er så kompakt som mulig. Ventus-kort er akkurat så bittelitt mindre enn de fleste andre grafikkort og den reduserte temperaturøkningen at de ofte brukes i mindre kabinett. Det bruker MSI Torx Fan 4.0 som har parede viftblader som fokuserer luftstrømmen bedre enn normale vifter.

MSI RTX 4060 Ventus 2X White
Dette er kortet for de av dere som liker å være mer artistiske eller bare føler for å gå for det vanlige svarte og grå. Her får du en livlig farge å jobbe med for et helhvitt design, og la oss være ærlige: når det gjøres korrekt ser det utrolig bra ut når til og med bakplaten og viftebladene kommer i hvitt.

Om dette høres interessant ut kan du finne ditt MSI RTX4060-kort her.Loading next content