Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Det er tid for den store finalen i den tredje sesongen av vår CS:GO-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er finalen endelig her folkens. Etter hundrevis av kamper er det tid for å få avgjort den tredje sesongen av vår faste Counter-Strike: Global Offensive-turnering, som er skapt i samarbeid med Omen by HP.

Måneder har gått med intens kamp i de diverse divisjonene, og alt sammen avgjøres i morgendagens match mellom SJK Esports og Slackboys.

Og når kan du se denne episke finalen? Vi sparker i gang vårt store finaleprogram i morgen lørdag den 14. desember klokken 12, og her tar Dóri, Kieran og Jan imot dere, og er verter på hele programmet.

Og hva er det nå lagene konkurrerer om? Ja, det er en premiepulje på hele 28.500 kroner, og det er også noen HP Omen 800-headsets noen av dem som kommer tett på.

Ønsker du å lære mer om våre turneringer, som avholdes hvert halvår, så klikk deg inn på vår turneringsside.

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content