Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Det første klippet av Indiana Jones and the Dial of Destiny har blitt avslørt

Det viser seg å være litt kontroversielt på Twitter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første klippet fra den kommende filmen Indiana Jones and the Dial of Destiny har blitt oppdaget på nettet. Den viser en biljakt i to tuk-tuker som kjøres av Indy og Phoebe Waller Bridges rollefigur som blir forfulgt av en bil med Mads Mikkelsen baki.

Det ser ut til å være et ganske standard actionklipp, selv om noen synes det er kontroversielt ettersom det ser ut til at Indy tar et baksete for å la Phoebe Waller Bridges karakter få mer av rampelyset. Tatt i betraktning nostalgien knyttet til Indiana Jones, har dette fått enkelte fans til å reagere negativt.

Sjekk ut klippet selv og fortell oss gjerne hva du synes. Indiana Jones and the Dial of Destiny har premiere på filmfestivalen i Cannes på fredag, men vi må vente litt lenger før vi får se den på kino.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Relaterte teksterLoading next content