Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bravely Default II

Det kommer tilsynelatende et tredje Bravely Default-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjengen bak Bravely-spillene, to av de beste rollespillene til 3DS, har bekreftet på den offisielle Bravely Default Twitter-kontoen at de jobber med et nytt prosjekt.

Kjapt oversatt sier tweeten ar de ønsker fansen et godt nytt år, og hinter til at de jobber med et nytt spill. De sier ikke noe om sjanger eller plattform, men det virker sannsynlig å anta at det er nytt spill i Bravely-serien til Nintendo Switch, eller kanskje en HD-samling av de første spillene.

Hva håper du de jobber med?

Bravely Default II

Relaterte tekster

2
Bravely Default IIScore

Bravely Default II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Bravely Default II er kanskje ikke den samme umiddelbare klassikeren som forgjengeren, men stilen, musikken og kampsystemet vil underholde både nye og gamle spillere.

0
GRTV spiller Bravely Default II

GRTV spiller Bravely Default II

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Bravely Default II, som tross tittelen er det tredje spillet i serien, har nå vært ute i et par uker. Det har fått relativt gode anmeldelser, blant annet av Ingar som ga...Loading next content