Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Rising

Det originale Dead Rising kan komme til PS4!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På årets E3-messe ble Dead Rising 4 formelt annonsert til Xbox One og Windows 10, og ingen ble overrasket av formatene. Dead Rising har nemlig alltid vært forbundet med Microsoft, selv om Capcom er utvikleren. Dermed har spillene i hovedsak blitt sluppet til PC og Xbox-konsollene, og det første spillet i serien kom bare til Xbox 360.

Vel, i hvert fall frem til nå. Takket være et sett med trophies lagt ut på nettsiden Exophase spekluleres det nemlig i om en nyversjon av originalspillet ikke kan være underveis til Playstation 4. Det ser unektelig slik ut, selv om vi ikke har hørt noe om det fra offisielt hold ennå.

Hvem vet, kanskje dette er en slag kompensasjon til Playstation-spilleren fordi Dead Rising 4 slippes tidseksklusivt til Microsoft-formatene? Vi krysser fingrene for en offisiell bekreftelse i løpet av kort tid.

Dead Rising

Relaterte tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Tanggaard

Capcom tar kunsten å drepe zombier til et helt nytt, sykt nivå i Dead Rising. Gamereactor har knekt titusentalls zombie-skaller og er klar til å fortelle hvor artig vi egentlig har hatt det.Loading next content