Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Temtem

Det Pokémon-liknende Temtem kan spilles neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Noen ganger får vi kaste spotlys over til litt mindre prosjekter, og kanskje introdusere dere for spill dere ikke visste eksisterte. Nå kan vi rapportere at det Pokémon-liknende Temtem blir tilgjengelig neste måned.

Temtem tar åpenbart inspirasjon fra Pokémon, og som i de klassiske spillene skal du fange og trene opp hundrevis av vesener. Deretter kan du konkurrere mot og bytte med andre trenere, som er andre spillere i dette tilfellet.

Det er en singleplayer-kampanje, men det er også en MMORPG, så det er konstant andre spillere rundt omkring som også fanger vesener, og som du kan spille kooperativt med, konkurrere med eller bytte med.

Spillet kommer til Steam Early Access den 21. januar, men det er meningen at det etterfølgende skal komme til både PlayStation, Xbox og Switch, så det kan være det nærmeste noen av disse konsolleierne kommer et Pokémon-spill.

Faktisk forklarer traileren nedenfor alt, så vi anbefaler å sjekke den ut.

HQ
Temtem

Relaterte teksterLoading next content