Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Det ser ut til at Taika Waititi skal regissere filmen "Tower of Terror"

Filmen med Scarlett Johansson i hovedrollen har vært under utvikling i årevis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at Disney og Scarlett Johansson kom i litt av en konflikt for et par år siden på grunn av at Johansson ønsket å bli bedre kompensert for sitt arbeid i Marvel Cinematic Universe ser det ikke ut til å være mye ondt blod igjen mellom de to partene.

Fordi den tidligere annonserte Tower of Terror-filmen, basert på den berømte DisneyWorld-turen, er fortsatt i produksjon med Johansson ved roret. I et intervju med Variety, snakket Johansson litt videre om dette prosjektet og hvem som nå angivelig er knyttet til å regissere det.

Det sies at Taika Waititi skal regissere filmen, noe som ville være ganske overraskende siden filmskaperen har en ganske fullpakket timeplan som den er, med Waititi som sies å bli vurdert for å håndtere en Star Wars-film, en tilpasning av Time Bandits for Apple TV +, og til og med en annen versjon av Charlie and the Chocolate Factory for Netflix. Hvordan og når Tower of Terror vil passe inn i dette er fortsatt uklart.

Det ser ut til at Taika Waititi skal regissere filmen "Tower of Terror"


Loading next content