Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia II

Det virker som at Mafia II gjør comeback

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mafia II var et spill med et mektig narrativ som byr på en fantastisk avslutning. Tross det ble det ingen suksess, utviklerne ble oppløst og oppfølgeren Mafia III ble utviklet av et nytt studio. Men nå virker det at denne klassikeren får en ny sjanse.

Gematsu gjør oss oppmerksomme på at det koreanske PEGI-motsvaret har aldersmerket noe kalt Mafia II: Definitive Edition til enda ukjente format. Oddsen er at det handler om en polert utgave som er på vei til alle aktuelle plattformer.

Om det så er tilfellet, håper vi spillet får et større publikum denne gangen. Mafia II fortjener det virkelig, og om du liker TV-serier som Mad Men, Sopranos eller Boardwalk Empire, så er nok dette noe for deg.

Mafia II

Relaterte tekster

Mafia IIScore

Mafia II

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Livet som nyfødt gangster i 2K Czechs etterlengtede oppfølger er hardt. Vi har tatt på oss den flotteste dressen og prøvd oss som mafioso på femtitallet. Her skortet det ikke på brylkremen.Loading next content