Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detroit: Become Human

Detroit: Become Human har solgt mer enn 8 millioner eksemplarer

Det betyr at 2 millioner sluttet seg til opprøret de siste 16 månedene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Si hva du vil om David Cages forfatterskap, men det er ingen tvil om at Quantic Dreams fokus på ekstremt filmatiske spill med Quick-Time Events-gameplay gjør dem fristende for alle som ønsker å fortape seg i en historie og/eller ikke er spesielt komfortable med komplekse kontroller. Dette ser ut til å gi titlene deres lengre levetid enn mange andre spill, noe vi har fått et nytt eksempel på i dag.

Quantic Dream har sendt oss en pressemelding som avslører at Detroit: Become Human nå har solgt mer enn 2,5 millioner eksemplarer på PC, noe som gjør at det passerer 8 millioner totalt på alle plattformer. Det som gjør dette enda mer imponerende er at spillet nådde mlepælen på 6 millioner tilbake i juli 2021, så det har solgt rundt 2 millioner eksemplarer siden den gang. Litt av en bragd med tanke på at spillet først ble lansert på PS4 i 2018. Vi får se om Star Wars Eclipse kan nå enda større høyder når, eller om, det lanseres en gang i fremtiden.

Detroit: Become Human

Relaterte tekster

Detroit: Become HumanScore

Detroit: Become Human

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hva skjer hvis roboter trosser sin programmering og utvikler fri vilje og selvbevissthet? Det er noe av tematikken som berøres i Detroit: Become Human.Loading next content