Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Dette er grunnen til at Counter-Strike: Global Offensive-kasser synker i verdi

De nye Anubis-skinsene har krasjet kasseøkonomien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Verdien for en rekke CS: GO-kasser har falt i verdi med en betydelig mengde nylig ettersom Valve har gitt ut en rekke nye Anubis-skins for skytespillet og utgivelsen av Counter-Strike 2 truer.

Det ser ut til at mange spillere skynder seg å få tak i de ganske dyre Anubis-skinsene, og de selger alt i beholdningen for å gjøre det, dette betyr at kasser som Revolver-kassen, CS20-kassen og Danger Zone-kassen alle har falt i verdi med 20% eller mer.

Det er hundretusener av disse sakene til enhver tid på Steam-markedet, men for sjeldnere kasser som Operation Vanguard, Chroma og Huntsman-boksene kan du fortsatt tjene en ganske høy pris.

I tillegg til at folk skriker for å få sine skinnende nye Anubis-skins, er det også mange CS: GO-spillere som er engstelige for utgivelsen av Counter-Strike 2. Mens Valve har lovet at gjenstander fra det tidligere spillet vil overføres, er mange usikre på hvordan denne prosessen vil fungere og sikrer seg penger fra beholdningen mens det er trygt å gjøre det.

Vil du selge CS: GO-kassene dine?

Takk, PCGamesN.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content