Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Dette får du når du forhåndsbestiller Code Vein

Hva har Bandai Namco å by på?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at Code Vein ikke dukket opp på E3, får vi fortsatt mer og mer informasjon om spillet. Via en to timer lang livestream nylig, avduket Bandai hva fremtidige eiere kan forvente seg.

For det første, en forhåndsbestilling av spillet låser opp følgende tilbehør: Blood Code Trailblazers og tilhørende Death Parade Bomb-ferdighet, og Shiny Hair i tillegg til de tradisjonelle kommunikasjonsbufferne.

Et Season Pass og utvidelser er planlagt. Det er tre utvidelser som alle legger til nye steder, figurer, utstyr med mer. Season pass kommer til å koste rundt 200,-.

I tillegg får spillet en Deluxe Digital Edition, som inneholder spillet og Season Pass blant annet, og en Collector's Edition, som du kan se på bildet nedenfor. Code Vein kommer til PC, PS4 og Xbox One den 28. september.

Code Vein
HQ

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content