Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 2

Devil May Cry 2 releasedato klar

Capcom, som for øyeblikket nyter det solide salget av Resident Evil til GameCube, har nettopp annonsert en releasedato for den japanske utgaven av Devil May Cry 2. Vi har mer info innenfor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Capcom, som for øyeblikket nyter det solide salget av Resident Evil til GameCube, har nettopp annonsert en releasedato for den japanske utgaven av Devil May Cry 2.

HQ

Firmaet har meldt om at Devil May Cry 2 er ute fra en gang i januar 2003 (i USA!), hvilket betyr at vi antagelig får tittelen over sommeren. Vi vender naturligvis tilbake med en europeisk releasedato så snart den foreligger.

Relaterte tekster

0
Devil May Cry 2Score

Devil May Cry 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Man kan ikke klandre Capcom for å lage oppføler til et spill som ble en massiv suksess - noe Devil May Cry jo ble.

0
Devil May Cry 2 side er online

Devil May Cry 2 side er online

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Nå skal det snart slaktes demoner igjen. Dante er nemlig tilbake i enda et heseblesende eventyr, og nå gjør Electronic Arts oss oppmerksomme på at den offisielle siden har åpnet døren for oss demonjegere.

0
Devil May Cry 2 - helt nye screens

Devil May Cry 2 - helt nye screens

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Det er ikke bare Dante som kan utfolde seg og servere en omgang demonjuling. Hans venninne i den kommende toeren ser også ut til å kunne gi seriøs juling. Vi har motatt den nye bunken screens fra Capcom, og du kan som alltid se dem innenfor.

0
Devil May Cry 2 - horder av screens

Devil May Cry 2 - horder av screens

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Shinji Mikami’s demonjeger Dante, ser ut til å være i storform i det kommende DMC2. I de nye screenshotta vi har mottatt er det allikevel noen av de andre spillbare karakterene som få lov til å utfolde seg.

0
Devil May Cry 2 – nye screens

Devil May Cry 2 – nye screens

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Dante har stjålet mange hjerter med sine coole bevegelser og store arsenal av våpen, og det er ingen tvil om at DMC2 vil levere enda mer action til legtende fans. GameReactor har nettopp fått inn de nye screenshotta og de er nydelige.Loading next content