Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 viser frem nylanserte Bloody Palace i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Capcom er kjente for å ha en spøk eller to på lur, men de mener også alvor av og til. Blant annet kan de nå fortelle at en ny oppdatering er tilgjengelig til PC-utgaven av Devil May Cry 5. Det er denne som blant annet kommer med horde-modusen Bloody Palace, så tiden har kommet for å virkelig teste ferdightene og stilen din. Traileren vi har fått for å feire anledningen gjør det klart at dette ikke blir en enkel sak, men dette gir jo bare enda flere muligheter til å vise akkurat hvor stiling spillet er å se på. Oppdateringen skal også bli tilgjengelig på konsollene i løpet av de neste timene om alt går som planlagt, så det er bare å glede seg.

HQ
Devil May Cry 5

Relaterte tekster

3
Devil May Cry 5Score

Devil May Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Er det femte, eller sjette om du regner med DMC, kapittelet i Devil May Cry Smokin' Sexy Style eller bare Dismal? Odd Karsten prøver å gi svar uten å spoile like mye som en viss trailer.Loading next content