Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry HD Collection

Devil May Cry HD Collection kommer til PC, PS4 og Xbox One

Det er jo nesten som om Capcom prøver å hinte til noe...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått rykter om at Devil May Cry V er på vei i lang tid allerede, og nå kan vi ha fått en ny indikasjon på dette.

Capcom kan nemlig avsløre at Devil May Cry HD Collection vil komme til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 13. mars. Dette er også egentlig alt de sier, for utenom det skryter de bare på seg at spillene vil kjøre i 60 bilder i sekundet og by på "bedre grafikk". De har jo uansett tre måneder på seg til å vise hvor mye bedre pakken blir på PC og de nyeste konsollene, så jeg er i alle fall ikke stresset enda. Noe jeg dog synes er veldig interessant er timingen på dette. Har du lagt merke til at Resident Evil-remasterene og Mega Man-samlingene kom like før annonseringen av nye spill? Kan dette være et nytt tilfelle hvor Capcom vil gi oss en rask oppsummering av tidligere spill før det kommer et nytt? Tiden vil vise.

Devil May Cry HD Collection

Relaterte tekster

0
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Dante er tilbake, men er han like tøff og modig som han var for 15 år siden? La oss se om han fremdeles er tenåringenes drømmehelt, eller om hans tid er omme.

2
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard har fått djevelen til å gråte igjen, og det var nesten like fornøyelig denne gangen. Karakteren er satt...Loading next content