Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry HD Collection

Devil May Cry HD Collection?

Spansk spillbutikk avslører samlepakke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den spanske spillbutikken Xtralife kunne forleden avsløre en ny lansering ved navn Devil May Cry 10th Anniversary Collection. Skal man tro navnet og omslaget er det snakk om en samlepakke med HD-versjoner av de tre første spillene i Capcoms populære actionserie, til tross for at Capcom selv ikke har annonsert spillet ennå.

Med tanke på alle de andre klassiske spillseriene som lanseres på nytt i HD-samlepakker om dagen, høres dette riktig så sannsynlig ut. Devil May Cry 10th Anniversary Collection skal ifølge Xtralife slippes allerede i november i år, eksklusivt til Playstation 3.

Devil May Cry HD Collection

Relaterte tekster

0
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Dante er tilbake, men er han like tøff og modig som han var for 15 år siden? La oss se om han fremdeles er tenåringenes drømmehelt, eller om hans tid er omme.

2
Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard har fått djevelen til å gråte igjen, og det var nesten like fornøyelig denne gangen. Karakteren er satt...Loading next content