Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Weedcraft Inc

Devolver avslører "Tjall Tycoon" - Weedcraft Inc

Vile Monarch står for utviklingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi, og mange som oss liker bestyringssims - og selv om det å håndtere et gangsterimperium ikke er uhørt i slike sim-spill så har vi faktisk hatt til gode å spille et som fokuserer på marihuanaindustrien. Men nå skal Devolver Digital gi ut et spill utviklet av Vile Monarch (skaperne av Oh... Sir! The Insult Simulator) som skal endre på dette! Weedcraft Inc kommer etter planen ut til PC neste år og kommer til å fokusere på det å dyrke avlinger, kryssavle disse for å få frem mer lukrative varianter, og det å bygge imperiet ditt.
Litt interessant er det at du også kan jobbe for å legalisere marihuana i spillet, og dermed ta steget fra ulovlig bedrift til fullstendig legitimt levebrød via politiske handlinger.

Vi forventer en del furore rundt om i verden når spillet kommer neste år, og ser frem til alle weed-ordspillene som garantert er med.

HQ

Så var det bare å håpe at det kommer ut den 20. april da...

Weedcraft Inc
Weedcraft IncWeedcraft Inc
Weedcraft IncWeedcraft IncWeedcraft Inc

Relaterte tekster

1
Weedcraft Inc. lanseres også i april

Weedcraft Inc. lanseres også i april

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Utvikler Vile Monarch og Devolver Digital har gitt oss litt mer informasjon om det kommende simulatorspillet Weedcraft Inc., samt en flunkende ny trailer som gir oss et...Loading next content