Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Diablo IV

Diablo dukker opp på Milan Fashion Week

Spillet har vært fokus for en ny linje fra moteselskapet Han Kjøbenhavn.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi har sett noen rare og fantastiske partnerskap og samarbeid gjennom årene, forventet vi virkelig ikke å se Diablo lyse opp catwalken på Milan Fashion Week.

Blizzard slo seg sammen med motemerket Han Kjøbenhavn for å lage en serie antrekk som har blitt vist frem på det årlige motearrangementet, og som hver er ment å reflektere og bli inspirert av den dystre verdenen til Sanctuary.

Den californiske utvikleren har delt en titt på antrekkene, som du kan se i tweeten nedenfor, og når det gjelder hvordan antrekkene ble til, har gründer og kunstnerisk leder i Han Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen nylig snakket med NME om klærne.

Dette er en annonse:

"Konflikt er et viktig ord - ingen følelser eksisterer uten en konflikt. For meg er mørke skjønnhet. Hvordan balanserer du disse to tingene? Det genererer en [helt] ny følelse. Det vi lager har mye volum og språk i plaggene vi jobber med, så sånn sett prøver jeg å speile reisen innenfor Diablo så vel som min egen reise.

Davidsen, som sier han pleide å spille Diablo «back in the day», har også avslørt at dette samarbeidet med Blizzard vil inkludere klær som fans faktisk kan ha på seg, men at disse kommer i fremtiden.

Diablo IV
Dette er en annonse:

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content