Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III bekreftet til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar satte Blizzard virkelig fyr på ryktebålet da de la ut et bilde av en Diablo-lysbryter som ble skrudd av og på. Dette fikk selvsagt store deler av verden til å tro at selskapet straks ville avsløre at Diablo III var på vei til Nintendo Switch, noe som raskt ble benektet ved å si at de ikke hadde planer om å annonsere noe slikt der og da. Nå vet vi hvorfor de ordla seg akkurat slik.

Tidligere i dag kom nemlig Forbes i skade for å legge ut en nyhetssak som bekreftet at Diablo III faktisk skal komme til Switch senere i år. Nettsiden oppdaget raskt feilen, og fjernet den. Uheldigvis for dem var internett som vanlig såpass raskt at Reddit-brukeren u/Riomegon fikk tatt bilde av artikkelen. Her får vi vite at det er Diablo III Eternal Collection som skal slippes til Switch, noe som betyr at vi får med Reaper of Souls, Rise of the Necromancer, en rustning som får oss til å ligne på Ganondorf og en rekke andre ting inspirert av The Legend of Zelda.

Uheldigvis sier ikke artikkelen noe om når til høsten Diablo III sniker seg inn på hybridkonsollen, men vi får se om Blizzard sier noe mer i morgen nå som Forbes var uheldige.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...Loading next content