Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo Immortal

Diablo Immortal skal ha tjent omtrent en halv milliard kroner i løpet av den første måneden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Diablo Immortal har fått en del blandet kritikk siden lanseringen i begynnelsen av juni. Samtidig som mange virkelig elsker eventyret, er det andre som er dypt skuffet over hvordan mikrotransaksjonene påvirker endgame-grinden, og i løpet av de siste fire ukene har vi derfor hørt historier om spillere som har brukt tusenvis av kroner i jakten på bedre loot, ofte uten suksess.

Men hvor mye penger har Diablo Immortal og dets mikrotransaksjoner tjent i løpet av den første måneden på markedet, spør du? Ifølge datainnsamlingssiden Appmagic (takk, Mobilegamer) dreier det seg om nesten 50 millioner dollar, altså omtrent en halv milliard kroner. Det er fordelt på en slik måte at det ikke har gått en dag siden lanseringen at Diablo Immortal har tjent mindre enn én million dollar.

Diablo Immortal

Relaterte tekster

7
Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har utforsket hver krik og krok av denne nye versjonen av Sanctuary.Loading next content