Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo Immortal

Diablo Immortal-skaperen kommenterer "pay to win"-kontroversen

Det er mulig å betale for å bli bedre i Diablo Immortal til tross for tidligere løfter om at dette ville være umulig. Nå har regissøren uttalt seg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi hadde mye ros å gi Diablo Immortal i vår anmeldelse, men selv om vi ikke følte oss presset til å betale penger i det, er det fortsatt urovekkende mange mikrotransaksjoner og måter man kan betale for å påvirke opplevelsen - altså "pay to win".

Fansen er spesielt opprørt fordi regissør Wyatt Cheng tidligere har sagt at Diablo Immortal ikke vil ha noen måter å skaffe eller oppgradere utstyr på ved å bruke penger. Dette ser imidlertid ut til å være en ganske tynn definisjon, siden det faktisk er mulig å bruke ekte penger for å øke sjansene for å få legendariske gjenstander. Dermed, selv om du ikke betaler direkte for fordeler, har størrelsen på lommeboken likevel en innvirkning på karakternivået ditt. Via Twitter skriver Cheng nå følgende:

Hvordan er din opplevelse av spillet så lang?

Diablo Immortal

Relaterte tekster

7
Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har utforsket hver krik og krok av denne nye versjonen av Sanctuary.Loading next content