Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Diablo IVs andre sesong får oss til å jakte på vampyrer i oktober

Season of Blood vil dessverre ikke gi oss en ny klasse, men vi får i det minste noen nye evner og lovede endringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første sesongen av Diablo IV er fortsatt i gang, men det hindrer ikke Blizzard i å avsløre hva neste sesong vil by på om to måneder.

Diablo IV andre sesong heter Season of Blood, og lanseres 17. oktober. Du trenger ikke være den skarpeste i skuffen for å skjønne at tittelen betyr at vi skal jakte på nye typer vampyrer denne gangen. Dessverre kommer vi ikke til å gjøre det som vampyrjeger, for vi får bare en ny følgesvenn med den klassen. Den gode nyheten er at vi fortsatt kan gjøre vampyrlignende ting, ettersom sesongen gir oss vampyriske krefter som ennå ikke er avslørt. De vil definitivt komme godt med mot fem nye og tilbakevendende endgame-bosser og hva som enn venter oss i den nye historien.

Noen av de etterlengtede livskvalitetsendringene vil også bli implementert når Season of Blood kommer. Disse inkluderer blant annet


  • edelstener tar ikke lenger plass blant utstyret

  • Paragon-poeng, ferdighetspoeng, Potion-oppgraderinger og obol-kapasitetsoppgraderinger overføres til en ny sesong når de er oppnådd med en Eternal eller sesongbasert karakter

  • Endringer i funksjonaliteten til statuseffekter

  • Det blir lettere å gå etter bestemt unikt og uber-unikt utstyr

Mer informasjon vil bli offentliggjort nærmere lanseringen.

HQ
Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content